4 Kasım 2009 Çarşamba

O. Lyon- Liverrpool

Liverpool'un aldığı sonuçlar Rafael Benitez'in sorgulanmasına neden oldu. Bu akşam ki Şampiyonlar Ligi maçının onun için dönüm noktası olacağı yazılıyor. Liverpool'un Şampiyonlar Liginde aldığı sonuçlar şöyle;

Liverpool-Debrecen 1-0
Fiorentina-Liverpool 2-0
Liverpool-O. Lyon 1-2

Sadece bir galibiyet. Lige bakıldığında ise son 4 maçın 3'ünü mağlubiyetle kapamış.Manchester maçını kazanması ise kredisini arttırmış.

When Saturday Comes adlı internet sitesinde ise Rob Macdonald Takım kurmak için Rafa Benitez'e güvenmeyin başlıklı bir yazı yazmış.2005'te İstanbul'da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan takımdan sadece 2 kişi hala kadroda ama takım ileriye gitmiyor.Buradan da Yazıda özetle Rafael Benitez'in başarılı olduğu takımların hep kendisinden önceki Teknik Direktör'ün mirası olduğu -oyuncu anlamında- ve Benitez'in oyuncu transferi konusunda başarılı olmadığını söylüyor. Valenci'da da Hector Cuper'in ardından gelip Aimar,Ayala ve Kily Gonzales sayesinde zaten yükselişte olan bir takımı Uefa ve Lig Şampiyonu yaptığına değinmiş. Bu eleştiri belki biraz acımasız ama en azından kendi içinde tutarlı.Siz katılır mısınız bilmiyorum ama bana mantıklı geldi.Belki de her zaman istikrarlı olmak gerekmiyor.

Peki sizce Rafael Bentiez gider mi kalır mı?

Hiç yorum yok: