10 Kasım 2009 Salı

Servet Çetin

3 Kasım’da tribalfootball.com internet sitesinde çıkan habere göre Servet, Barcelona’nın tranfer listesindeymiş. Dmytro Chygrynskiy’nin transferine rağmen Servet Çetin’in Guardiola’nın planlarına uygun olduğu şeklinde yorumlanmış.
Aynı haber sitesinde 30 Ekim’de yayınlanan bir haberde ise Totenham ve Arsenal’in Servet’i izlettiği belirtilmiş.AC Milan, Borrussia Dortmund, Wolfsburg ve Cologne’ın da Servet’le ilgilendiği belirtilmiş. Bir dönem Chelsea’nin de kendisiyle ilgilendiği ve Drogba’nın Servet için “şeytan gibi” dediğine yer verilmiş.Milliyet gazetesinde ise Liverpool’un adı geçiyor. Uzun lafın kısası Servet istikrarı ve hırsıyla kendine iyi bir piyasa yaratmış. Her ne kadar geçmişte çok hata yaptığı için beğenilmese de kendisini ço geliştirdiği açık.Bakalım bu yaz Marsilya’nın kapısından dönen Servet bu defa ne yapacak? Rijkaard’la girdiği total futbol macerasını, total futbolun en başarılı uygulayacısında sürdürebilecek mi?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yuh demekten başka yorum kalmıyo...
servet barselonada oynayacak son stoperdir...
topu ileriye şişirmenin ikinci bir emre kadar kesinlikle yasak olduğu bir takımda servet top toplayıcılığı bile yapamaz...
heeeee inter deseler inanırdım ama...