28 Ocak 2010 Perşembe

Ankaragücü Durmuyor...

Lide 14. sırada bulunan Ankaragücü ara transfer dönemininde kadrosuna kattığı oyuncularla sükse yapmaya devam ediyor. Ocak ayına Chelsea, Real Madrid gibi büyük kulüplerde oynamış Geremi'yi, yine Newcastle gibi büyük bir takımdan, 1,5 seneliğine tekrar Türkiye'ye getirerek başlamış, ardından geçtiğimiz günlerde 2003-2004 sezonunda Monaco forması ile Şampiyonlar Ligi'nde en çok asist yapan oyuncu unvanı taşıyan Fransız oyuncu Rothen'i sezon sonuna kadar satış opsiyonuyla beraber kiralamıştı. Şimdi kancayı Norveç ligi takımlarından Rosenborg'da oynayan 27 yaşında ki Slovak yıldız Marek Sapara'ya takmış durumdalar. Rosenborg Kulüp Başkan Yardımcısı'nın yaptığı açıklamalara göre sağlık kontrolleri için Türkiye'de bulunan Slovak futbolcunun bir iki gün içinde imza atması bekleniyor.

Kadrosunu oldukça genişleten Ankragücü cephesinde taraftarların bu kadar para harcandıktan sonra tek bir isteği var. Bir çok taraftarın birleştiği ortak görüş, takımın bu sezon alacağı başarılı sonuçlar ile seneye avrupa arenasına çıkmak. İkinci yarıya bir üst sırasındaki Diyarbakırspor'la berabere kalarak başlayan Ankaragücü'nün performansı, yeni transferlerle nekadar hızlı bir ivme kazanacak göreceğiz..

2 yorum:

Marat dedi ki...

Kim bu Sapara yahu..hangi mevkide oynar ne yapar?

Pascal dedi ki...

orta saha oyuncusu.. ama kaydettiği bir çok gol de var... milli takımda da oynuyor. muhtemelen dünya kupasında da görürüz...