26 Ocak 2010 Salı

TFF 11. Ege Kupası

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Manisa ili ve ilçelerinde her yıl düzenlediği Ege Kupası bu yıl 11. kez düzenlendi. İlk maçında Ukrayna ile karşılaşan Türkiye, bu maçı 2-1 kazanarak A grubunda averaj ile Belçika'nın hemen ardından ikinici sırada yer alıyor.

İkinci maçlar 26.01.2010 tarihinde oynanacak. Manisa ve çevresinden bizi takip eden okuyucularımız için, Türkiye ikinci maçını Kula İlçe Stad'ında 13.30'da Danimarka ile oynayacak.
Kalan maçların fikstürü :


Milli takımımızın kadrosu : Mehmet Erkut ŞENTÜRK, Burak YILMAZ, Hüseyin Cankurt ATASOY, Kadir ARİ (Beşiktaş A.Ş.), Taha Can VELİOĞLU, Sercan ŞEN, Okan DENİZ (Bursaspor), Buğra BOZDAŞ, Gökhan SÜRÜCÜ, Kerem ÇAĞATAY (Fenerbahçe), Emre ÖZER, Seçkin DOĞAN, Hüseyin TOKMAK (Galatasaray A.Ş.), İbrahim YILMAZ (Büyükşehir Bld.Spor), Recep NİYAZ (Denizlispor), Taha Cengiz DEMİRTAŞ (Gençlerbirliği), İsmail KAVRUK (Manisaspor), Okay YOKUŞLU (Altay), Salih UÇAN (Bucaspor), Yusuf MERSİN (Millwall)

2 yorum:

Marat dedi ki...

burada parlamış genç oyuncular var mı acaba?

Pascal dedi ki...

Bucadaki Yasin için iyi bir futbolcu olacak diyor. Ayrıca ilginç bir anektod, ben sanırım ilkokulda falandım, yine Akhisarda böyle bir turnuvada Türkiye-Fransa maçı oynanmış, ben de izlemeye gitmiştim. Ama u-16 mıydı onu hatırlamıyorum, milli takımın forvetlerinden birisi ise Hakan Şükür idi... :))