28 Ocak 2010 Perşembe

Ve Erman Patladı...

Daha önce ki yazımda da belirttiğim gibi Digiturk'ün Erman Toroğlu ile yollarını ayırması ve 14 senedir canlı yayınla yayınlanan Maraton programının son bulması ile ilgili son günlerde gelişen olaylara, olayın baş kahramanı Erman Toroğlu'ndan Hürriyet'deki dünkü köşe yazısında yanıt geldi.

Yazının genelinde yaşanan tüm bu olayları kendince değerlendiren Erman hoca, basında çıkan haberlere de tek tek yanıt veriyor. Fakat bu olayın nasıl meydana geldiği konusunda, açık bir dille olmasa dahi yaşanan olayları kanıt göstererek başta Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım'a, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a ve İstanbul B.B. Başkanı Göksel Gümüşdağ'a bu olayın mesulleri oldukları mesajını veriyor. Malum medyada da bahsedilen o meşhur Kulüpler Birliği toplantısında, kulüp başkanlarının Erman Hoca'nın yorumlarından rahatsızlığının dile getirildiğinden bahsedilmişti. Ancak Erman Toroğlu bu olayın olmadığından emin, fakat öne sürdüğü olay daha vahim. Bu toplantı ardından yenen yemekte bu 4 başkanın açılan Erman Toroğlu bahsinde aynı görüşte birleşerek Erman Toroğlu'nun ipini çektiklerini ima ediyor Erman Hoca.

Aziz Yıldırım'ın "Ben Ertan Özerdem(Digitürk Genel Müdürü) ile görüştüm. Sezon sonu gönderecek Erman Toroğlu'nu." sözleri düşündürü olmakla beraber, yapılan yayın hakları ihalesinden sonra Erman Hoca'nın ismini vermediği bir süper lig kulübü başkanı Aziz Başkanı arayarak tebrik de bulunmuş; bunun cevabını ise şöyle almış : "Daha işimiz bitmedi! Elbirliği ile şu Erman Toroğlunu'da yollamamız gerekiyor." Tabi bunların hepsi Toroğlu'nun yazısında bahsettiği birer iddia.

Türkiye'nin en seçkin kulüplerinin başında gelen Fenerbahçe ve Türk kulüplerinin Başkanı Aziz Yıldırım'ın isminin bu şekilde anılması benim gibi bir futbolseverin canını sıkıyor. Bu kadar çok paraların döndürüldüğü, gün geçmesin başka bir şike dosyasının öne konulduğu, tartışması,gürültüsü bitmeyen futbolumuza böylelikle çok gerek varmış gibi bir kara leke daha eklenmiş oluyor. Umarım sadece futbolun konuşulduğu günler çok uzakta değildir...

1 yorum:

Marat dedi ki...

Bu kadar büyük paranın döndüğü bir yerde, bazı alışkanlıklar değişecektir sanırım. Lig tv erkeklere hitap eden bir kanal olmaktan çıkıp daha geniş kitlelerin takip edebileceği bir hale bürünecektir ki daha çok izlensin ve para kazansın. o anlamda bazı taşların oynaması normal. darısı Hıncal'ın başına.