17 Mayıs 2010 Pazartesi

Bursaspor Şampi-yon


Diğer arkadaşlar fikirlerini beyan etti. Benim de iki çift lafım var elbet. Öncelikle duruma bakıldığında son haftaya lider girmesinden ötürü şampiyonluğu Fenerbahçe kaybetti demek çok yanlış olmaz.

Ama sezona bakıldığında arzusu,inancı ve oyunuyla Bursaspor bu başarıyı çok çok haketmiştir.

Türk futbolunun dününe şahit olabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Tarihe tanıklık etmek.

Şampiyon olma ihtimalini arttırmak için büyük takımlara gidenler artık iki defa düşünecektir. Mustafa Sarp pişman mıdır mesela? ya da Zapo şaşkın?..

Ertuğrul Sağlam'ı geleceğe damga vuracak teknik direktörler arasında gösterenler ile kapının önüne koyanlar neler hissediyorlardır?

Soru çok ama cevap yok..Cevaba pek de gerek yok zaten..Bir süre bu durumun keyfini çıkarmakta fayda var. Bir vakit bulsak da şöyle uzunca bir sezon değerlendirmesi yapsak ne güzel olur. (yazar burada diğer arkadaşlara göz kırpıyor:)

Sondan başlayalım: Alkışın en büyüğü Bursaspor'a...

4 yorum:

Pascal dedi ki...

ertuğrul büyük hoca diye kıçımızı yırttığımızda, kimse kale almıyordu... belki hala, ertuğrul hoca dan kaynaklı değil, bursaspor iyi diyenler de olacaktır.. dediğin gibi kapının önüne koyanlar, iki yıldır yenemedikleri bursasporu tebrik edecekler.. ya da kabuklarına sığınıp, takdir edecekler.. ama öyle ya da böyle, ertuğrula hocalığı bir gün yeniden teklif edecekler... kalemler kırılsın artık...

Pascal dedi ki...

haa bu arada bir "helal olsun" da şenol hoca ve trabzonlulara....

9.15 dedi ki...

Pascal'la izlediğimiz(gerçi ben sonuna denk gelebilmiştim ama)Bjk-Bursa maçında o her tarafın gölet olduğu sahada ki mücadeleyi yapan oyuncular ve yaptığı taktiksel değişiklik ile maçı alan Ertuğrul Hoca'yı o gün de konuşmuştuk Pascal'la. Ertuğrul oyun zekası yüksek bir hocadır ve başarılarının devam edeceği yadsınamaz bir gerçektir...

Pascal dedi ki...

inanç açısından da bursa şehrine çok yakışan bir hoca... evden tesise, tesisten eve... bursalılar eminim ki ertuğrulu çok seviyorlardır..