29 Kasım 2010 Pazartesi

Haber Kuşağı

Bu bölümde siz değerli okurlarımıza naçizane kendimizden bir kaç haber sunalım istedik. Şimdi karşınızda SAMN'den kısa kısa Haber Kuşağı:

Efendim ilk olarak malum, haftalar evvelinden ısınma turlarına başlamıştık El Clasico için. Yumurta geldi kapıya dayandı. 19 saat sonra, dünyanın en büyük derbisi El Clasico karşımızda olacak. İstanbul'da ki El Clasico partisinden "El Clasico'ya Ne Kaldı" yazısında bahsetmiştik. İzmir'de de buna benzer bir El Clasico organizasyonu ihtiyacı karşısında bloggerlar, tweetcanlar ve İzmir'li futbolseverlerle maçı hep beraber izleme kararı aldık. Katılmak isteyenlere scarfaroundmyneck@gmail.com üzerinden bilgi verebiliriz.

İkinci olarakda yazarımız 9.15, 1 Aralık 2010 Çarşamba günü, Begüm Kıratlılar sunumu ile ekranlarımızda beliren Blog Spor programına konuk blogger yorumcusu olarak katılacak. Program 16:15'de Sky Türk ekranlarında olacak. Sky Türk spor müdürü Şaban Petek'in de katılımı ile futbolun gündem olaylarını yorumlayacaklar. Müsait olanları bekleriz :)

Şimdilik haber kuşağımız sona eriyor. Yeni gelişmelerle karşınızda olacağımız bir sonraki haber kuşaklarında görüşmek üzere.

Hiç yorum yok: