16 Mayıs 2011 Pazartesi

Şampiyonluk Yorumu

Ligin 33. haftası geride kalmış, Fenerbahçe ile Trabzonspor şampiyonluğu son haftaya bırakmışken, olayların dışında bırakılmış bir Galatasaraylı'nın gözünden dillendirelim yaşananları.

Hangisi daha çok yaralar beni karar veremedim. Ezeli rakibin bağıra bağıra, 6 gollü galibiyetlerle şampiyonluğa gitmesi mi, yoksa lig tarihi boyunca sürekli kıyas edilen 4 takım içinden en geride kalanın renklerine vurulduğun takım olması mı? Serde yenilginin kabullenemeyişi var ya bir kere kabullenmek zor oluyor, aynı bu çıkmazda karar verebilmek gibi!

Casillas, hafta arası Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için verdiği demeçte, Real Madrid'in olmadığı bir finalde tuttuğu bir takım olmayacağını, hak edenin kupaya uzanmasını dilediğini söyledi. Dilim varmıyor söylemeye, Galatasaray'ın olmadığı bir şampiyonluk yarışında, adaylar için yorum yapmaya gitmiyor kelimeler. Onlar bile küskün, bir araya gelip de kuramıyorlar anlamlı bir cümle. O denli yaralı gönül, o denli kırgın, kızgın ve üzgün.

Velhasıl, tarafsızca izlemedeyiz şampiyonluğu. Yüreğimizin tam ortasında, dinmek bilmeyen kanamasıyla acı veren yaramızla, vefasız yaşların ansızın akma korkusuyla göz ucuyla da olsa izlemedeyiz. Dil varmıyor söylemeye, eller gitmiyor klavyede tuşlara ama "Hak eden kazansın".

Hiç yorum yok: