20 Ekim 2010 Çarşamba

Kombineni Geri Ver!!

Bu yönetime verilecek en büyük ders budur. Daha önce Taraftar Dediğin diye bir yazı yazmıştım.Orada Bilgin Gökberk'in bazı sözlerine atıfta bulunmuştum. Taraftarlık aslında rahat bir şey çünkü yönetimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez!! Sonuç olarak ben Galatasaraylım. Başarı ya da başarısızlık takıma olan sevgimi değiştirmez. Ama yönetici denilenlerin yaptıklarına kefil olmam da gerekmez. O adamları ben seçmedim ki!! Onların vizyonsuzluğu,cahilliği,başarısızlığı Galatasaray'ı bağlamaz ki!! Tıpkı tam tersinde de oldupu gibi. Galatasaray Asla yok olmaz ki!!

Sizlere Değil Renklere,Armaya Aşığız


İşte o nedenle takımının formasını, bardağını, atkısını, KOMBİNESİNİ almasan da sen Galataraylısın. Senin stada gidip futbolculara 'güven vermen' kadar,onların da formaya saygısı önemli değil mi? Neden hep futbolcular şımartılmak ister ki! Aldığı milyonlar yetmez mi? Bu sefer onlar yapsın..Onlar izlenecek bir futbol için çabalasınlar da biz de gidip izleyelim. Ama bu şartlarda yok! İzlemeye değer bir şey yok! Mademki Endüstriyel futbolun en önemli ögesi 'müşteri görünümlü' taraftar, o zaman Tüketici Hakkı diye bir şey var!! İşte bu yüzden,bugün 5 kişinin yaptığı gibi, KOMBİNENİ GERİ VER!! Kim gelirse gelsin!

3 yorum:

uur dedi ki...

yok öyle bişey arkadaş! öyle oturduğun yerden takım tutulmaz. senin tribüne gitmenin nedeni futbol izlemekse eğer; git beşiktaşı izle quaresma'yı izle,guti'yi izle. kendini müşteri olarak görüyorsan lütfen uzak dur Galatasaray'dan.
ama galatasaraylıysan, kombinen varsa; izlemeye değer tek bir şey: sarı-kırmızı formadır, kim giyerse giysin. sen oraya bir futbolcunun götünü kaldırmaya değil sarı-kırmızı uğruna gidiyorsun.

Marat dedi ki...

Evet ben oraya futbol izlemeye gidiyorum.kendimi de müşteri olarak görmüyorum.ama yönetimin bizleri müşteri olarak gördüğünü biliyorum.ve onlara anladığı dilden cevap vermek lazım diyorum.sarı kırmızı formanın rezil olmasına sessiz kalınmamalı diyorum.

Marat dedi ki...

ben takımı nasıl tutacağımı iyi bilirim. kötü günde takımına sahip çıkmak başka bir şeydir, ama neden kötü olunduğu üzerine düşünmeyip gerekli tavır alınmıyorsa da sonra çıkıp "o istifa,bu istifa" diye bağırmak anlamsız oluyor.