8 Nisan 2011 Cuma

Haydi Futboldaş Olalım

"Kadir Has Üniversitesi Spor Hukuku Araştırma Merkezi (SHAUM) ve FC Sports Marketing'in, Ülker'in desteği ile düzenlediği "Haydi Futboldaş Olalım!" paneli, 9 Nisan 2011 günü Kadir Has Üniversitesi'nde yapılacak. "

Konusunda uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilecek olan panel kapsamında; futbolun pazarlaması, taraftarların futbol endüstrisindeki rolü ve önemi, kulüplerin müşteri memnuniyeti konusundaki çalışmaları ve İngiltere örneği üzerinden futbolun yönetim ve organizasyon şekli tartışılacak ve soru-cevap kısmıyla yeni fikirler ve görüler ortaya atılacaktır.

Konuşmacılar

"Futbol'un Pazarlama Gücü" Adrian STORES (FC Sports Marketing Direktörü)

"FC United of Manchester - Taraftarların Hikayesi" Robin Pye (FC United of Manchester Toplum ve Eğitim Yöneticisi)

"Türk Futbol Kulüpleri Müşteri Memnuniyetini Önemsiyor mu?" Cem Ülkeroğlu (TFF Medya Danışmanı)

"İngiltere'de Futbol Yönetimi ve Futbol'un Geleceği" Sean Hamil (Birkbeck Üniversitesi Spor İşletmeleri Merkezi Müdürü)

(Simultane çeviri hizmeti verilecektir)

Kadir Has Üniversitesi

Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'de eğitimin sembolü olan, tüm yaşamını Türk gençliğinin eğitimli ve kültür sahibi olmasına adamış işadamı Kadir Has tarafından 1997 yılında kurulmuştur. Güçlü öğretim kadrosu ve modern fiziksel alt yapısı ile bilimde çağdaş, eğitimde yenilikçi ve araştırmada atılımcı olan bir felsefeye sahip olan Kadir Has Üniversitesi'nin ana hedefi "Dünya Üniversitesi" olmaktır. Yüksek Öğretim Sisteminde ve Vakıf Üniversiteleri arasında önemli bir yeri bulunan Kadir Has Üniversitesi; İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, İletişim, Fen ve Edebiyet, Huku ve Güzel Sanatlar olmak üzere 6 Fakülte, 2 Enstitü, 1 Uygulamalı Bilimler Okulu, 2 Meslek Yüksekokulu ve 4 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile öğretim yapmaktadır.

Spor İletişimi ve Spor Hukuku ve Yönetimi Sertifika Programları

Spor Medyasına ve spor pazarlama dünyasına nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla Ülker'in desteği ile 2008'de başlatılan Spor İletişimi Sertifika Programı'nda bu dönem kayıtlı 60 öğrenci yer alıyor. Programdan başarı ile mezun olan öğrenciler çeşitli medya kuruluşlarında ve spor kulüplerinde görev yapıyorlar.

Spor Hukuku ve Yönetimi Sertifika Programı ise, sporun hukuku ve yönetimi konularında yerli ve yabancı uzmanların eğitim verdiği, spor sektörünün çalışacak ve danışmanlık verecek nitelikli elemanlar yetiştirmeyi amaçlayan ve 2010-2011 akademik yılında ikincisi düzenlenen sertifka programıdır.

FC Sports Marketing

FC Sports Marketing, pazarlama becerilerini en iyi şekliyle kullanarak, spor alanında faaliyet gösteren kulüp ve kuruluşlar için gelir getirici faaliyetler organize etmeyi amaçlayan, Manchester (İngiltere) merkezli spor danışmanlık firmasıdır. "Haydi Futboldaş Olalım!" paneline 2 konuşmacı ile katkı sağlamaktadır.

Yer ve Tarih -> 09.04.2011, Cumartesi 10:00-14:00, Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Cibali Salonu

*NOT: Katılım salon kapasitesi ile sınırlı olduğundan ve sunumlar esnasında simultane çeviri olacağı için katılmak isteyen blogger arkadaşlar yada futbola gönül verenler mustafa@fcsportsmarketing.com adresine mail atarak katılımlarını bildirebilirler. Panel halka açık ve ücretsizdir. (Katılımı bildirmeyenler panele alınamayacaktır.)

Hiç yorum yok: