18 Nisan 2011 Pazartesi

KAYIP!!!

Mercan forma rengi içindeki aslan yürekli '10' numara. Galatasaray Kaptanı Arda Turan. Kendi de söylüyor o meşhur görüntülerde. Mercan 'orospu' rengi diye. Peki siz yukarıdaki resme bakınca bir orospu mu görüyorsunuz? Bırakın resmi, stada girip, taraftarların arasına karışınca bu forma ile ilgili ne tarz bilgiler elde edebilirsiniz acaba, denediniz mi hiç? Orada duyacağınız sinkafların yanında Arda'nın söyledikleri, süt çocuğunun ağzından dökülen masumane sözler gibi kalır. Ayrıca denenmez de tabi bunlar. Çünkü prim vermez yapana, rating kazandırmaz, sükse yapmaz. Anca Arda söyleyecek, "amına korum ben bunların" diyecek, işte o zaman seneler bile geçse haber olacak. Allah topunuzun belasını versin.

Arda öyle kral Galatasaraylıdır ki, "Galatasaray'lı topçu bu renkde forma giymez"i öyle Faşo Ağa benzetmeleri ile binbir türlü sempatikliklerle, sözleşme korkusundan patrona yaranma içgüdüleriyle değil direk söyleyecek kadar Galatasaraylıdır. O kadar mertdir. Özü de sözü de birdir. İşte bu yüzden Galatasaray'ın kaptanıdır. Bu yüzden 66'dan, efsane 10 numarayı giyme şerefine erişmiştir.

Peki siz? Bu görüntüleri çıkaran, birde matah bir iş becermiş gibi arka fona milyon puntolu "TRT 3 SPOR" yazan yetkililer yada muhabirler, artık her kimseniz. Siz ne kadar özü sözü birsiniz? Ne kadar mertsiniz? Ne kadar güvenilir? 23 yaşında körpecik, ülkenin en değerli topçusunu sinkaflı konuşmakla eleştiriyorken, sizin diliniz ne kadar saf ve düzgün ki? Habercilik anlayışınız bu mudur? Bu kadar dar ve at gözlükleriyle dünyaya bakanlardan mısın sizde? Yazık ki devletimin kanalında ki acizliğe bakın ve gülün ağlanacak halimize.

El birliği ile körelttik Arda'yı. Küstürdük hayallerinin kulübüne. Hemde kaptanken. Şimdi "Borsa'ya Atletico Madrid görüşmeleri bildirildi" lafları eşliğinde avuçlarımızın içinden kayıp gidiyor evladımız. Yazık ki yakındır dökülecek melodi dudaklardan; büyük pişmanlıklarla, keşkelerle bakan gözlerle.


Hiç yorum yok: