4 Ocak 2011 Salı

Son Dönemin GS Sancısı: TRANSFER!!

Rijkaard gittiği günden beri, blogda Galatasaray'a olan ilgim azalmıştı. Dayanamadığım bir yazı olmuştu ve yazmıştım, bu yazıda o tarz bir yazıdır. Öncelikle bu yazıyı okuyacak olan bunu bilsin isterim.

Nereden başlasam, hangi birşeyi anlatsam bilemiyorum. Son günlerde transferlerin yoğunlaşması ile Galatasaray'ın kötü gidişatını kotaracak ne gibi transferlerin yapılacağını merakla bekliyor(d)um. Malum, Beşiktaş Portekizli Batak masasını Almeida, Simao ve Fernandes'le 4'lemişken, Trabzonspor eksikliklerini gideriyorken, Fenerbahçe başkanı çıkıp takımının ne kadar iyi bir takım olduğundan konuşup, ardından Aykut'un istediklerini de alacağız manifestosunu çekerken Adnangillerin tutumu önemli(ydi). Ortalığı karıştıran bir TT Arena ve berbat ötesi bir takım grafiği varken, başkan gazetecilere, kulüp başkanlarına teknik geziler düzenleyip, rahmetli Canaydın'ın kemiklerini sızım sızım sızlatırken, bir yandan da bu stadı dolduracak isimlerin takıma katılacağının demeçlerini ağzından eksik etmezken gelecek isimlerin kimler olacağı, neye istinaden gelecekleri vs iyiden iyiye bekleme sürecini sancılı hale getiriyor(du).

Şimdi kamuoyunda dolaşan isimleri yazıyorum. 1-Necati Ateş, 2-Kolin Kazım, 3-Formica bu isimlerden en olabilitesi yüksek olanlar (ben bu cümleyi yazarken Kolin Kazım'la 3.5 senelik sözleşme imzalandı haberi tüm görsel medyada yer aldı, ne diyeyim ki bu saatten sonra!!!). Yahu bu Necati madem alınacaktı tekrar geri, neden gönderildi arkadaş? Koskoca Galatasaray kulübü, 100 küsür yıllık tarihli bir kulüp kurtuluşu yaka paça gönderdiği bir oyuncuda mı buluyor? Ya Kazım? Nereye gitmiş de başarılı olmuş, rüştünü ispat etmiş? Fransa'da mı? Türkiye'de mi? İngiltere'de mi? TT Arenayı Kazım'la mı dolduracak bu kulüp? Ne yapıyorsunuz siz Adnangiller ne? Çıkıp açıklayıverin şu amacınızı da bizlerde rahatlayalım.

"Taraftarız biz çekeriz cefa" tezahüratını bu kadar derinden hissettiğim bir anımı daha hatırlamıyorum. Peygamber sabrı denen sabrı çoktan aştık. Tüm sıçışların üzerinede bu Kazım haberi güzel bir tüy oldu. Emeğinize sağlık!!!

NOT: Yazıya başlarken böyle planlamamıştım yazıyı, tam ortasındaki Kazım haberi tüm herşeyi değiştirdi. O kadar sinirliyim ki anlatamam. Twitter'dan gelen tepkilerle yazımı sonlandırıyorum.

Göksel Sert
Colin Kazım Galatasaray'da, bu mantaliteyle Galatasaray'ın kurtuluşu zor

erman yaşar
ahahahaha galatasaray colin kazım'ı da almış.. yemin ediyorum adnan polat &adnan sezgin ikilisinin icraatleri kitap olur, çok net..

Anıl Ok
Taraftarına fuck you diyen,gazetecilere fuck your pussy diyen bir adam Kazım.600 yıllık Mekteb-i Sultani takımına da bu yakışırdı.Bravo AP !

Serdar Bilican
Galatasaray'ın yeni stadı olan TT Arena'nın, 15 Ocak'ta, eşi benzeri olmayan bir şekilde "İSTİFA" sesleri eşliğinde açılması bekleniyor.

Muhammet Gülhan
Biz Galatasaraylılıktan bahsediyoruz, Metin Oktay, Gündüz Kılıç anılarını paylaşıyoruz. Aynı gün Kazım geliyor Galatasaray'a. Durum budur.

ozan sülüm
içmeye gelen var mı lan? bu kadar acı çok fazla... hem belki kazım'a rastlar vazgeçiririz. (döverek)

ozan sülüm
olm jo'yu çok sevişiyor diye gitmedi mi?misi sakız çiğnediğinden gitmedi mi? keita disiplinsiz değil miydi? siz galatasaraylı değil misiniz?

Bulent Timurlenk
Galatasaray, resmi sitesinde Kazım'ın transferini iki genç Anıl ve Berk'in imza haberinde 3. sırada iki satır yer vermiş.

Black Pearl
Galatasaray'in basinda olanlarin GS'li olduklarindan supheleniyorum, onlar GS'nin taraftarlarini azaltalim iskence yoluyla cabasindalar

Çağrı Erdoğan
galatasaraylılığımdan sizin sayenizde ilk kez utandım.

son olarak da herkesin dilinde ki aynı kelam:

Ozan Kelleci
bu gunler de gececek

Hiç yorum yok: