5 Şubat 2010 Cuma

Ayıp!!..



Son günlerde, 3 büyük takımın dilinden düşürmediği, özellikle Galatasaray'lı yönetici ve teknik heyetinin dert yandığı konu, anadolu kulüplerinin oynadığı oyunun sertliği iken, gündeme bomba gibi bir haber düştü. Habertürk gazetesi, Antalyaspor-Galatasaray kupa maçında Jo sakatlandıktan sonra oyuncular arasında geçen bir diyaloğu yayımladı.

Diyaloğa göre Antalyaspor'lu defans oyuncusu Yalçın, "Jo'nun işini bitirdik, artık rahat oynarız" diyor ve bunu duyan gs'li bir oyuncu ona tepki gösteriyor, araya giren Necati ise olayı yatıştırıyor. Bu haberden sonra Yalçın, yayıncı kuruluşun bir programına bağlanarak iddiaları yalanladı.

Sezon başından beri bir kaç maçını canlı da izleyebildiğim Antalyaspor, saha içinde inanılmaz agresif. Önce gol yememeye çalışan takım, bunun için kırmızı kart görmeye bile razı bir oyun sergiliyor. Tabi bu Mehmet Hoca'nın takdiridir. Ancak Mehmet Hoca eğer bunu taktik olarak belirlediyse işte o zaman bu ne yaman çelişkidir? Kendisi yıllarca Beşiktaş forması giymiş ve Türk futbolunda önemli bir yere sahip bir futbol adamının takımının sahada bu görüntüyü vermesi, ardından defans oyuncusu hakkında dedikodu dahi olsa böyle bir haberin çıkması , çok sevdiğim Mehmet Hoca için bir ayıp.

Gün geçmiyor ki futbolumuza atılan lekelerin bir arkası daha gelmesin. Daha önce de bunu sordum ve bu gidişle daha çok soracak gibi hissediyorum kendimi: Futbolu konuşacağımız günler çok mu uzakta?

4 yorum:

Pascal dedi ki...

seninle birlikte izlediğimiz kayserispor maçında da antalya çok sert oynamıştı hatırlarsan... futbol hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmemiş bir teknik adamın böylesine bir taktik belirlediğini sanmam ama antalyaspor bu sertlikten vazgeçmeli. özellikle bazı maçlarında çok göze batıyorlar. jo olayının doğruluk payı nedir orası da tartışılır ama bu tip bir diyalog varsa gerçekten çok ayıp!!

9.15 dedi ki...

aslında sertlik bir yana antalyaspor'da bir de futbol oynatmama isteği var. sürekli oyunu yavaşlatma ve rekibi psikolojik olarak yıpratma güzel futbol seyrini de etkiliyor. kazandıkları kayseri maçında da durum böyleydi. umarım anadolu takımlarına örnek olmazlar ve seyir zevki bol, mücadeleci bir ligimiz olur.

Marat dedi ki...

hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmemiş ama İsviçreli'nin kıça tekmeyi vururken iyiydi..

Pascal dedi ki...

fatih terim :))