7 Eylül 2010 Salı

Büyücü Kemal KSK'da

Hayatımızda şu sıralar Gandi Kemal büyük oranda yer etmiş olsada başka Kemalleride unutuyor değiliz. Bu Kemallerden biri de Büyücü lakaplı Kemal Kılıç. Kendisi Adanaspor'la olan 4 yıllık kontratını karşılıklı feshetmişti hatırlarsanız bir kaç gün önce.

Neden büyücü lakabına sahip diye düşünebilirsiniz. Bunun nedeni Kemal hoca'nın maçlardan önceki garip totemleri. Oyunculara verdiği garip görevler ve bunların ardından gelen başarılar. Her totem yapan büyücü müdür?, yada her büyücü totem mi yapar? Neyse konumuza dönelim.

Bank Asya 1.Lig'in 2. haftasında Ç.Rize karşısında alınan 3-0'lık yenilgi sonrası, nedeni "Kötü Gidiş(!)" olarak gösterilen ve Erdoğan Arıca'nın KSK hayatını bitiren kovulma olayını yaşadık. 2 haftada kötü gidişi görebilen ve tedaviyi hemen uygulayabilen saygıdeğer yöneticiler Büyücü'ye ayartmasını bilmişler. 4 yıllık kontratını fesheder etmez İzmir'e gelen Kemal Kılıç'ın imza atacağı artık belliydi, fakat başka isimlerde bu görev için anılıyordu ve resmi açıklama yapılmadan acaba eski kulübü Bucaspor'a geri dönüş için mi İzmir'de olduğu kafalarda ki soru işaretleriydi. Özellikle Giray Bulak'ın ismi yankılanıyor ama Kemal Kılıç'ınki kadar büyüyemiyordu. Nitekim bugün beklenen açıklama geldi. Kemal Kılıç KSK ile anlaştı.

Geride kalan sorular ise şunlar: Kemal Kılıç neden 4 yıllık olan kontratını biranda feshetti?, Erdoğan Arıca ile yollar gerçekte neden ayrıldı?, Her başarıyı yakalayan teknik direktör, Kemal Kılıç gibi takımını bırakıp gitmeli mi?, Kemal Kılıç'la beklenen başarı yakalanamazsa Erdoğan Arıca'ya yazık olmuş olmayacak mı?

Kemal Kılıç'a yeni görevinde başarılar.

Hiç yorum yok: