31 Ağustos 2010 Salı

Gecelerin Takımı

Adnan Sezgin'in isminin karalama kampanyası dahilinde bu kadar zikredilmesi ve taraftarın(belli bir kesmin bunu para karşılığı yaptığı iddia edilsede) istifa Haldun Üstünel'in ismine geri dönülmesi açısından bu kadar ayağa kalkması, transferin son gününde Adnana Sezgin'i bıktırmış olacak ki, taraftara taraftarın anladığı dilden cevap verdi.

Üstünel döneminde ardarda Elano, Joe, Dos Santos transferleri gerçekleştirilirken bahsettiğimiz bir tabir vardı. Bu takım gecelerin takımı ve transferlerini gece İstanbul'a gizlice(!) getirmeyi seviyor. Sezgin de taraftara alışkın oldukları bu yöntemi gösterdi ve aynı Üstünel tarzı, 31 Ağustos'un ilk saatlerinde önce Misimoviç ve 1 saat sonra da Insua İstanbul'a geldi. Resmi açıklamanın yapılmamış olması sanırım borsayla alakalı bir durum. Fakat transferlerden Misimoviç'in bonservisi ile Insua'nın ise 1 yıllığına kiralık olarak geldiği söyleniyor.

Geçen sezonda bu çılgınlığı yaşamıştı bu taratar. İngiltere'den gelen oyuncuları, yapılan mantıklı transfer politikası(satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi) derken sezon sonu "ah"lar "vah"lar oynandı. Umalım da benzerliği bu yanı benzemesin. Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun.

2 yorum:

Marat dedi ki...

Haldun Üstünel'le bir tutulmamalı. Sezon başladıktan 3 hafta sonra, avrupa dan elendikten sonra yapılan transferlerle bunlar bir değil. Bu adamlar takıma,ülkeye adapte olacak mı bakalım..

9.15 dedi ki...

Aslında o benzetmeden kastım işi birazcık ti'ye almaktı. Çünkü bende seninle aynı görüşteyim.

Adaptasyon açısından Misimoviç'in açıklamaları dikkat çekici. Görücez..