18 Mart 2010 Perşembe

GS-FB Derbisi Saracoğlu'nda Oynansın


Malumunuz Galatasaray-Ankaragücü maçının sonunda maçı izleyenlerden birisi kapalı tribünden aşağı atıldı/düştü.Maç öncesi Anakragücü taraftarlarından çıkan döner bıçakları konusu bir anda gündemden düştü ve bu olay yüzünden Galatasaray sahasının kapatılması gerektiğine odaklanıldı. Çünkü içeride oynanacak bir sonraki maç Fenerbahçe maçıydı.

Öncelikle bu olayı tasvip etmek mümkün değil.Tıpkı döner bıçakları alınıp salıverilen Ankaragücü taraftarları gibi, bu olaya karışan kişi de emniyet tarafından yakalanıp,sorgulanıp serbest bırakılmış. İşte ben buna çok şaşıyorum,anlamıyorum ve anlamayacağım.

Saha kapatmaya gelince, bu maçı seyircisiz oynatmak yazık olur. İzmir'e filan alınsa ödül oldu derler. En iyisi Şükrü Saracoğlu'na alınsın. Şaka filan yapmıyorum. Gerçekten. Fenerbahçe seyircisi de ağırlıkta olsun hatta. Nedir yani alıp veremediğiniz.Adamın kafatası çatlamış,kolu kırılmış,hayati tehlikesi devam ediyormuş. Siz hala Galatasaray kayırılıyor derdindesiniz.

1 yorum:

Marat dedi ki...

Buraya yorum yazan birisi vardı ama küfür içerdiği için yayınlamadım. Kimliğini veremeyecek kadar da korkağın teki. Bunu okuyup saçma yorumlarına devam edecek biliyorum. Böyle pislikleri çok gördük ama hiç pabuç bırakmadık.