21 Mart 2010 Pazar

Yeteneksizsiniz


Bu maçtan sonra böyle bir başlık atmak biraz acımasızca belki. Bilmiyorum.Aslında keyifli bir maçtı. 80 li dakikalarda 15'e 12 idi şut sayıları.Son rakamı bilmiyorum ama benim için ön plana çıkan nokta, 30 dan fazla şut olmasına rağmen maçın 1-0 bitmesi. O yüzden bir yetenek problemi olduğunu düşündüm. Bu maçlık bir şeydi sanırım. Yenilen golde Emre Güngör, Colman'ı geçeceğini düşündü de kaptırmasaydı arkadan gelen Burak Yılmaz için ne yapacaktı merak ediyorum. Ama maç içinde çok kritik müdahaleler yaptığını da söylemek lazım.
Üzücü olan Galatasaray'ın ruhsuz oynaması oldu. Dos Santos umut verici, Keita kayıptı.Galatasaray'ın hücum presi yapmaması ve pres yediğinde 'saçmalaması' en büyük zaafı sanırım. Oysa ilk 20 dakika çok iyi gidiyordu ancak bundan sonra Trabzospor top hakimiyetini ve oyunun kontrolünü ele aldı. Galatasaray ın dizilişi de nasılsa artık orta saha hep boştı.Bir de ben varım. İzlediğim maçları kazandığımızı hatırlamıyorum.Haftaya Fenerbahçe maçı var. Sanırım sezon sonuna kadar maç izlemeyeceğim.

3 yorum:

9.15 dedi ki...

bursayla puan farkı 2 iken çıkılan maç şampiyonluk yarışı açısından çok önemliydi. maçı izleme fırsatım olmadı maalesef. ancak maç sonucundan su sonuç çıkıyor ki yarın(bugün) zayıf rakibi denizli ile bursada karşılaşacak bursaspor aradaki farkı 5'e çıkarma fırsatına sahip oldu. futbol bu ne olacağı belli olmaz lafına karşılık yinede şöyle bir tez atayım ortaya; sanırım kalan haftalarda şampiyonluk değilde şampiyonlar ligi ve avrupa ligi ne katılma mücadelesi izleyeceğiz...

tabii bu mağlubiyet birde olağan genel kurulda yapılacak başkanlık seçiminde adnan polat'ın oylarını ne kadar etkileyecek acaba? çünkü şampiyonluk yarışında azımsanmayacak bir yara alındı.

Pascal dedi ki...

denizli bursayı yenebilir, benden söylemesi...

Marat dedi ki...

öyle bedavadan ben demiştim yok. oyna denizliye göster kuponu:)