16 Haziran 2010 Çarşamba

Schuster ve Quaresma


Beşiktaş transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı bildiğimiz gibi. Hem uluslarası bir isme sahip -başarılı ya da başarısız tartışılır ama en azından bilinen bir isim- teknik direktörü hem de yine marka olmuş bir ismi kadrosuna kattı. Hayırlı olsun. Ancak her iki transferde üslup yönünden çokça tartışıldı. Quaresma gitti geldi. Schuster'le Denizli'den önce mi sonra mı konuşuldu gibi tartışmalar bir kenara Borsa'nın bizim için tek faydasının biraz da olsa şeffaflık olduğunu gördük. Schuster 2.6 milyon, Quaresma ise 3,5 milyon euro alacak. Hocasından çok para alan oyuncu durumu -birçok kulüpte rastladığımız bir olay- umarım Beşiktaş'ın aleyhine gelişmez.

Not:Dünya kupası ile ilgili yazılarımızı yazan 9.15'i keyifle okuduğumu belirtmek istedim.Bloga büyük bir renk katıyor.Bonservisini almak isteyen spor mecralarıyla görüşebilirim:)

2 yorum:

9.15 dedi ki...

Mete Düren'in tercümanlık yapışı gözüme hoş görünmedi... Bi tane tercüman gelip yapsaydı bu işi daha şık görünürdü bence...

9.15 dedi ki...

hahah bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum ben :)) Çok teşekkür ederim abi. Layık olmaya çalışıyorum size. Bu tür geri dönüşler de inan daha çok kamçılıyor beni. Mesela şimdi 6.günü yazacağım, daha bir şevkle ve istekle yazacağım kesin. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim :))