17 Aralık 2009 Perşembe

Barcelona nın genç oyuncusundan rekor...

















Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma, bizlerin bildiği ismiyle kısaca "Pedro". Düne kadar, İspanya Ligi, İspanya Süper Kupası, İspanya Kral Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Süper Kupasında gol atmayı başaran Pedro, dün de Fifa Kulüpler Kupasında bir gol atarak, Barcelona nın 6 farklı kulvarda gol atan ilk futbolcusu olarak tarihe geçti. 22 yaşındaki futbolcunun daha bir çok başarıya da imza atacağı konusunda hiç şüphe yok.

2 yorum:

Marat dedi ki...

Katalunya milli takımı diye bir şey varmış. Barcelona dışında. Cruyff da onların başındaymış. 6 Barca lı 4 Espanyollu varmış takımda yanlış duymadıysam. Başka kim var hatırlamıyorum. Nasıl bişe bu.

Pascal dedi ki...

Var öyle bişey aslında.. Hatta zamanında Bask bölgesinin milli takımıyla dostluk maçı yapıp 2-2 berabere kalmışlardı. Halk kendi milli takımını istiyor ama sanırım bunu resmileştirmek biraz zaman alır. Bildiğim kadarıyla Katalunya İspanya içinde ayrı bir ulus olarak geçiyor. Hatta bazılarına göre de Avrupanın en özerk bölgesi. Cruyff başlarındaymış ama kadroda kimler var o konuda bir bilgim yok...