19 Mart 2010 Cuma

Afer.in Aldık


Geçen gün üye olduğum bir sosyal paylaşım sitesinde şöyle bir mesaj aldım:

"Afer.in, 2009 yılında "aklı başında blog" sloganı ile yayın hayatına başlayan kolektif bir blogdur. Sloganı doğrultusunda, farklı bakış açılarını bir araya getirerek kaliteli ve aklı başında içerik üretmeyi amaçlar. Kültür - sanat, spor, mizah, teknoloji , yaşam başında kategorilerinde içerik barındırır. Size bu mesajı atmamızın sebebine gelince, sitemizde her 15 günde bir güncellediğimiz "Bunlar da Güzel" sayfamızın bu donem ki 10 güzel blogundan biri de sizin blogunuzdur. Güzel yazılarınızın devamı dileğiyle..."

Her ne kadar ziyaretçilerimiz - evet analytics yalan söylemiyorsa ziyaretçilerimiz var- yorum yapmayarak bizleri sanki duvara konuşuyormuşuz gibi hissettirse de bu tip destekler bizi sevindiriyor. Kendimizi yeni sayabileceğimiz blog dünyasından övgüler almak güzel birşey. Ben ve blogda yazan diğer arkadaşlar adına teşekkürü borç biliriz.

İlk zamanlarda sadece futbol ile ilgili blogları takip ediyordum.Ama Afer.in gibi bloglar bana aslında her konuda bilgi ve keyif alabileceğim yazılar olduğunu da gösterdi. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.

3 yorum:

Ceza Sahasının Dışı dedi ki...

Ziyaretçiler burada!
Daha nice güzel haberlere!

Uğur ! dedi ki...

konkruculeyşın boy :) izindeyiz.

bide kelime doğrulamaları bi kapatsan bizlere konuşacan sanki :)

Marat dedi ki...

kelime doğrulama candır..5 harf girmeye üşenen adam zaten yorum yapmaya üşenir be genç