28 Mart 2010 Pazar

Hayat fena halde futbola benzer...


Her ikisinin de adaleti yok.Maçtan evvel iyi oynayan kazansın demiştim,olmadı. Geçen hafta Emre bu hafta Leo Franco. Zaten taraftarın,bizden birbirinin kopyası 3 gol yemiş adamın arkasında durmayacağı açıktı.Sözümü tutmayıp maçı izlemem de ayrı bir konu. Artık rahat rahat seyredebilirim. Şampiyonluk baskısı kalkınca daha rahat ve keyifli maçlar izleyebiliriz belki. Bursa'yı yenip Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsak tam olacak.
Lakin Daum'un iyi oynadıklarını söylemesi de bir acaip. Rijkaard hiç değilse kaybettik, beni eleştirmeniz normal, Arda değişikliği yanlıştı gibi samimi açıklamalar yaptı. Daum ise resmen aptal yerine koyuyor.
Maç üzerine söyleyecek bir şey yok. Genel itibar ile yavaş oynanan sıkıcı bir maçtı.Hele o uzun toplar ömrümü yedi desem yeridir.Maçın alkışlarla başlaması ve genel olarak centilmence geçmesi olumlu tek yanı. Alex'e atılan su şişesi centilmenliğe gölge düşürdü elbet. Keita'ya atılınca "Şu şişesi yeaa nolcak" diyenler bunun üzerine ne dediler merak da etmiyor değilim. O üç metre yanına düştü bu kafadan vurdu diyecekler tabi. Biz yine hepsini eleştirmeye devam edeceğiz.

1 yorum:

Pascal dedi ki...

benim bu maçla ilgili söyleyeceğim bir tek cümle var.. o da galatasaray bu maçı istemedi.. kazanacağına zaten inanmamış...