29 Ocak 2010 Cuma

Biz Bu Filmi Görmüştük!

Bugün yapılan kulüpler Birliği toplantısında başkan seçimi ve Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri Vakfı'nın üyelik daveti görüşmeleri yapıldı.

Ligin ilk yarısında ki Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı sonrası, yapılan hakem hatalarını eleştirememesinin nedeni olarak Kulüpler Birliği başkanlığını neden gösteren Aziz Yıldırım, kulübünün çıkarlarını koruyamadığını öne sürerek başkanlıktan istifa etmiş, ardından kaos ortamını engellemek ve yapılacak yayın hakları ihalesine gölge düşürmemek amacı ile, seçime kadar bu görevi sürdüreceğini ardından bırakacağı açıklamasını yapmıştı. İşte bugünkü toplantının en büyük önemi, görevi üstlenmeyeceğini söyleyen Aziz Yıldırım'ın tekrar seçilip seçilmeyeceği idi. Yapılan toplantı ve seçimin ardından başkanlığa oturan tekrar Aziz Yıldırım oldu.

Aslında biz bu filmi daha önce görmüştük. 2007-2008 sezonun sonunda son maçla Galatasaray'a kaptırılan şampiyonluğun faturasını da yapılan hatalara ve Fenerbahçe üzerinde oynanan oyunlara bağlayan Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığı açıklamış, ardından geçen bir kaç gün sonra tekrar başkanlığa oturan Aziz Yıldırım'ın bu tutumuna alıştı futbol dünyası artık. Sezonun ikinci devresinde de bu tip durumlarla karşılaşırsak hiç şaşırmayacağız sanırım.

Hiç yorum yok: