25 Ocak 2010 Pazartesi

Robinho Bilmecesi

2008 yılının Eylül ayında 43.000.000 € karşılığında Real Madrid kulübünden, Abu Dhabi United Grubu'nun sahibi Şeyh Mansoor Bin Zayed'in sahip olduğu Manchester City takımına transfer olan Robinho için ara transfer döneminin bu günlerinde transfer olacağı habeleri yayılmakta.

Robinho'nun yaptığı açıklmalara göre, gönlünde yatan takımın Brezilya liginde beklenenden uzak bir performans sergileyen Santos olduğunu söylese dahi çıkan haberlere göre, Manchester City'den Elano ve Jo'yu alan Galatasaray'a Haldun Üstünel aracılığı ile Robinho'nun önerildiği, bunun yanında Portekiz kulübü Benfica'nında Robinho transferini bitirmek için devrede olduğu da söyleniyor.

Robinho'nun Manchester City'dden ayrılmasının bir iki gün içinde belli olacağı belirtilirken, bu ayrılığın %90 gerçekleşmesi bekleniyor. Santos'un bir yıllığına kiralamak istediği ancak Manchester City kulübünün 6 aylık kiralama da ısrar ettiği ise bu transferi şu an belirsiz kılan bir diğer neden olarak gösteriliyor. 2008'den bu yana Manchester City forması ile 43 maçta 24 gol kaydeden Robinho, kalan futbol yaşantısına Türkiye'de mi, Portekiz'de mi yoksa ülkesi Brezilya'da mı devam edecek bir iki gün içinde göreceğiz?



Hiç yorum yok: