5 Ocak 2010 Salı

Etik transfer?

















Ali Turanın Galatasaray ile anlaştığı iddaları sürerken, Ankaragücü de Geremi bombasından sonra Ali Turana yönelip, bir de "Önce Kayserispor ile görüşüyoruz, etik olan budur, Ali ile sonradan anlaşmaya çalışacağız." açıklamasını yaptılar. Ankarasporun ligden düşürülmesiyle sonuçlanan usulsüz transfer skandalını yaratan da aynı Ankaragücü yönetimi değil miydi? Yapılan sizce de Galatasaray a laf çarpıtıp, ortalığı kızıştırmak değil midir? Son haberlere göre de Kayserispor yönetimi Ali Turan ve Galatasaray ile arada olan menajerleri TFF na şikayet etmiş. Bakalım savaşın galibi kim çıkacak? Ya da her zaman olduğu gibi, birileri birşeyleri yalanlarken, birileri de sezon sonuna kadar bekleyecek mi?

4 yorum:

Pamukk dedi ki...

kim haklı haksızı geçtim
olayın özünde tüccar beyinli,köle ticareti yapan kayserinin sürünmesini diliyorum. amin.

Marat dedi ki...

tutmayın küçük enişteyi..bırakalım birileri mafyacılık oynasın..bu ülkede kurtlar vadisi boşuna bu kadar izlenmiyor..

Marat dedi ki...

futbolla ilgili kararlar için fifa ve cas var ancak bence iş mahkemeleri de rol oynamalı..sonuçta bu kişiler de kurumların sözleşmeli personeli ve iş hukuku yasalarına tabi olmalılar.

Pascal dedi ki...

bence olaylar çok değişik.. ali turan galatasaraya gelmeden de çözülmez :)) şaka bi yana, hakkaten kim napıyo belli değil? Bu Ankaragücü artık can sıkmaya başladı... kayserinin sürünmesi de tartışılır tabi :)